Mysdagar!

Hello folks!
Kan bara säga att min tripp hit har varit kanon!
I fredags var vi ut på såkallade flamman, i lördags hade mitt hjärta finsittning men det slutade med att jag också fick komma dit. Fantastisk kväll med massa underbara människor! Slutade med att vi satt i sängen hemma fulla som as, och tryckte burget king som aldrig förr. Söndag bestod utav mys och segande bara.
Och igår var jag och R ut på en super fin restaurang, vi åt gott och drack gott. Njöt såååå hela kvällen, det var super mys. Att bara lyxa till vardagen liksom, det gör så mycket.
Idag eller ah... Nu, är R i skolan och jag ska snart på stan för art möta upp honom.
Hörs va. imorn åker jag hem.
Pussss


Naglarna

Mina naglar just nu! :)


Linköping

Hello!
Jag uppdaterar ifrån mobilen eftersom min man har tagit med sig sin dator till skolan.
Jag har inte kunnat uppdaterat för min dator har strulat och min telefon har varit konstig med 3Gn men nu funkar det okej, kan dock inte ladda upp några bilder från Phonen men jag fixar det när datorn är hemma igen, om vi har något internet? Hmm...jaja det återstår att se.
Annars är det super med mig, tåget ner hit tig två timmar och 18 minuter med byte i Norrköping. Och vet ni vad? När jag klev av första tåget la jag mitt körkort i fickan. När jag ska kliva på det andra tåget är det borta! Fick en aning panik och kollade runt mig. Då ligger det bredvid mig på marken. Fyfan vilken tur!
Men när jag kom fram så var allt bra, lite trött och hungrig bara. Och jag fick nästan känslan direkt att här skulle jag kunna bo. Det är så mysigt här, jag gillar det verkligen.
Nu ska jag somna om, sen när jag vaknar ska jag duscha och gå till Ica för att köpa brunch. Det blir utgång ikväll :D

Puss hörs sen


RSS 2.0