peppad b-rud

Hej alla! Dagen har bestått av jobb från 10 till 18, fick massa bra omdömen, så jag blev så glad. Imorn jobbar jag mellan 12-20 så jag får en liten sovmorgon iaf:) Just nu är jag så himla taggad känner jag. Jag är nog helt allmänt på bra humör. varför? jo för att jag har bestämt mig för att flytta hemifrån, snarast(helst med min man). Mitt hjärta bor ju i Linköping nu för tiden så jag tar en tripp dit på torsdag och blir där enda tills nästa onsdag, jag längtar såå. Ska bli supermysigt. jag beställde även massa Fimosticks idag till naglarna, iiiih. Jag är så excited att få hem dom. Jag beställde frukter, rosetter, fjärilar, ja allt möjligt! Nu ska jag precis göra naglar på mig själv. tänkte göra något enkelt glittrigt bara. så jag kan sätta på fimo sakerna när jag kommer hem och har fått dem. Lägger upp bild senare. Hör av er om ni vill förlänga naglar 0769421005
PUSS

Söndag!

Tjabba!
Fredagen var finemang med gott sällskap och god mat! Resulterade dock i att efter två glas rött vin och två cider blev jag super trött så jag var hemma strax före tolv. Fast det var jätte skönt med tanke på att jag jobbade lördag och idag, att må bra för en gångs skull när man jobbar helg heh.
Jag jobbar imorn med, men bara ett mini pass på 4 timmar. Och eftersom det är bokstavligen DÖTT på erikslund nu har jag knappt några timmar:( men då passar jag på att dra till mitt hjärta i Linköping i typ en vecka? Mys. Åker nig till helgen för i veckan har jag två nagelkunder:D wooohoo

Puss


Uvgel

som ni kanske kommer ihåg så skrev jag tidigare att jag skulle visa lite uvgele naglar.
jag har precis gjort på min själv för första gången och jag är otroligt nöjd! så  himla lätt när man bara vet hur man ska trixa för att få det så snyggt. jag satte på en massa rhinestones för lite roliga detaljer, och jag tycker det är så kul när man leker med olika mönster:)
ikväll ska jag på middag hos en vän med massa god mat, gott umgänge och lite rödvin. super trevligt!
får se om det slutar ute på dansgolvet nu när det är lönehelg;) jobbar dock imorn så vi får la se.
hade fint så länge, uppdaterar lite senare.
kisses

SKYPETIME

Har precis skypat med mitt hjärta som har flyttat till Linköping utav alla ställen.
Jag upptäckte att jag  älskar skype! hur bra är inte det liksom. Gratis, du kan göra det över telefonen, bild och ljud, ja alltså allt. så jäkla bra!
KISSES

whats up?

hejsan!
startar om på nytt, nu med syfte för att verkligen blogga. har laddat ner en app på mobilen så detta lär ju inte bli några problem känner jag. jag kommer att skriva om min egna vardag, visa massa nagelexperiment, smink och mycket mycket mer som jag intresserar mig utav. Enjoy.
här om veckan beställde jag uvgelé, och massa annat kul till nagelförlängning. dags att börja pyssla lite nu tycker jag. bilder kommer!
jag fick även mitt paket ifrån have2have.se igår med skor jag beställde, snygga va?;)
sen köpte jag även en pälsjacka som jag blev förälskad i för ett tag sen, från jeansbutiken. fick lite extra i lön så kändes helt rätt hih.
och jag hittade VÄRLDENS sötaste uggla på lagerhaus, Owl you need is love

nu har jag precis rensat klart i mitt rum så nu ska jag lägga mig i soffan i min onepiece och sega järnet hela kvällen.

kisses

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0